Mahere Stock, whakawhitinga hokohoko i tenei ra
Ko nga nama o nga kamupene 71229 i te waa.
Mahere Stock, whakawhitinga hokohoko i tenei ra

Ngā nama nama

Ko nga kupu nama kei te ipurangi

Ko nga korero tuku iho o nga korero

Mahinga o te maketi

Ko nga nama wehewehenga

Hua mai i nga roopu kamupene

Pūrongo pūtea

Whakatau nama o kamupene. Kei hea te haumi moni?

Cátenon, S.A. hītori utu utu i roto i 2023

Te utu utuCátenon, S.A. i roto i Euro tūtohi i roto i 2023. Cátenon, S.A. te uara o te hitori i roto i Euro i roto i 2023.
Tāpirihia ki te widgets
Kua tapiritia ki nga widgets

Cátenon, S.A. hokohoko whakawhiti i roto i Euro utu hītori, tūtohi hoki 2023

Ka taea e koe te kite i nga hitori o nga utu tuupao a Cátenon, S.A. i Euro i a ia mo ia tau, mo etahi waahanga rereke. Te hitori katoa o te Cátenon, S.A. te utu mo te utu i Euro mo ia tau. Cátenon, S.A. hitori mo tetahi ra. Ko te hitori o te utu kararehe o te Cátenon, S.A. i Euro mai i te 2014 ki te 2024 e waatea ana i tenei whaarangi. Katoa nga paanga o te Cátenon, S.A. i Euro mai i te 2014 ki te 2024 kei konei.

Ko nga korero o nga hea o Cátenon, S.A. i te 2023 i huri ki te +4.56%. Ko te utu iti rawa o nga hea o Cátenon, S.A. i te 2023 ko 1.32 Euro. Ko te utu nui o COM.MC i te 2023 ko 1.52 Euro.

Whakaatu:
Ki

Cátenon, S.A. Euro te uara o te hitori

I runga i te kauwhata o te hitori o te tau kararehe o Cátenon, S.A. i roto Euro, ka taea e koe te kite i te hitori roa o te huringa o te uara o nga uara o nga putea. Ko te kauwhata o te hitori o te Cátenon, S.A. te utu o te kararehe i Euro e whakaatu ana i nga waahanga katoa mo nga tau 5 kua hipa. Ka taea e koe te tiro i te hitori o nga huringa i te utu mo te utu o te utu mo te Cátenon, S.A. ki Euro i roto i nga tau maha i runga i te tūtohi i tenei whaarangi. Whakawhiti atu i te tūtohi me te kite i te tino Cátenon, S.A. kika putunga in Euro mo te tau kua tohua. Ki te rapu i nga reiti moni mo te tau kua hipa, neke atu ki te kauwhata o te hitori o Cátenon, S.A. utu nama i roto Euro.

 
Auau
Mei 2023 Mai 1.38 Ki 1.41 EUR
April 2023 Mai 1.39 Ki 1.5 EUR
March 2023 Mai 1.32 Ki 1.47 EUR
Hui-tanguru 2023 Mai 1.38 Ki 1.44 EUR
January 2023 Mai 1.32 Ki 1.52 EUR

Ko te utu o nga hea Cátenon, S.A.

Pūtea Cátenon, S.A.

Ko te hitori o te Cátenon, S.A. te utu mo te utu i roto i te Euro he utu mo te tau mo ia tau mai i te tau 2014. Ka taea e koe te kite i te ripanga hitori o te Cátenon, S.A. tau utu mai i te tau 2014 i te paetukutuku. He tepu tuihono mo te hitori o nga korero o te Cátenon, S.A. rakau i te Euro mo ia tau mai i te tau 2014 i hangaia ai tenei whaarangi. Nga paatene a-marama a Cátenon, S.A. i Euro, ka taea e koe te kite mena ka paatohia e koe te hono o te tau ki te tepu moata mo te tau. Ka taea e koe te kite i nga utu mo te Cátenon, S.A. i Euro mo ia tau, mo ia marama. Paatohia te hono o te tau.

Ko te huringa o te utu kararehe i roto i te waa roa ka kitea i runga i to maatau wharangi mo te hitori o nga rakau. Te pikinga me te hinganga o te Cátenon, S.A. nga rakau i roto i te Euro mai i te tau 2014. Ko te whakahoahoaho roa o te Cátenon, S.A. i Euro i roto i te tekau tau ka taea te whakatau i tenei whaarangi. Kei runga i ta maatau papaanga he hitori o nga reiti o nga utu kaute katoa i roto i nga moni katoa.

Whiriwhiria tetahi atu taapiri kararehe hei utu ki te Cátenon, S.A. ki te rapu i nga hitori o tona utu i roto i te Euro. He hitori koreutu e kii ana i nga kaute kararehe katoa i roto i nga tau e 5 kua hipa i tenei waahanga o te paetukutuku allstockstoday.com Ko te hitori o te utu kararehe o te Cátenon, S.A. i Euro mai i te tau 2014 ki te 2024 mo ia tau. Hei kite i te Cátenon, S.A. nga kuatua i te Euro mo 2023 mo ia marama, paapihia te hono 2023 i te tepu o nga tau.